Egyszerűség

Egyszerűen vásárolhat bútort interneten keresztül.

thumb_up

Bárhol elérhető

Vásároljon bútorokat a bolt felesleges felkeresése nélkül. Elég párszor kattintani.

credit_card

Több fizetési mód

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

toscana-butor.hu - Toscana

toscana-butor.hu is ranked 3600413 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors.

Malom bútor

Azággyal össze lehet kombinálni a léces ágyrácsot vagy a fix keretes ágyrácsot és bármelyik matracot kínálatunkból. 41.000 Ft Ágy, 90x200, sonoma tölgyfa/fehér, ...

Lak-Hatás Stúdió

A baldachinnak sajátos buja hangulata van, intim és szeparált lesz tőle az ágy. Nem muszáj baldachinos, hatalmas, fa keretes ágyat vennünk, ezt a célt a mennyezetre szerelhető karnissal is elérhetjük, amire tetszőleges textilt vagy függönyt is rakhat

TÜKÖR - artofhome.hu

A legkülönfélébb formájú, akár franciakártya-lapok alakzatait formáló, fali vagy álló, keretes vagy keret nélküli, előszobába vagy nappaliba, esetleg dolgozószobákba tervezett tükrökbe tud nálunk belenézni.

sagudokudypolilubu

Alumínium keretes kültéri vitrin (kulcsos) Méretét tekintve kb 1, 25x1, 25 méter (+-2cm) Mélysége: 11, 5cm Alumínium keret, benne teljesen üvegezett felülettel 2 kulccsal zárható kültéri hírdető és vitrin felület!

Tömör fenyő ágy, Borovi fenyőfa ágykeret - Matrac Ász ...

A fenyőfára jellemző, hogy idővel színe sötétedik, úgymond beérik. Több éves távlatban egészen sötét barna árnyalat alakulhat ki. Ez a Borovi fenyőnél a leglátványosabb, de a többi fajtánál is észrevehető. A jelenség a fenyőfa száradásából adódik, mi

Beltéri és kültéri akciós lámpák - alampa.hu

Fa keretes mennyezeti lámpa savmart, szélein víztiszta üveg búrával. A búrát két fém díszcsavar rögzíti a lámpatesthez. Oldalfalra és mennyezetre egyaránt szerelhetõ. Két T8-as, 18W-os fénycsõvel mûködtethetõ, amely nem tartozék.

Tolóajtókról általában - Roldor

Ezeket a tolóajtókat nehézkes működés, instabilitás jellemezte. Az említett tolóajtók fa sínben futottak és a legkisebb deformáció lehetetlenné tette a működésüket. Az 1990-es években Magyarországon elsőként Roldor Plus Kft. jelent meg a görgős és ke

JYSK– Matracok, Bútorok és Kerti bútorok

A JYSK-nek mindig van egy jó ajánlata a matracok, bútorok és kerti bútorok területén. Találjon meg mindent otthona berendezéséhez a JYSK-ben!

Ágykeretek – Olcsó ágyak széles választéka | JYSK.hu

Kényelmes, stílusos ágyak. Alighanem az ágy az a bútordarab, amelyen a legtöbb időt töltjük, hiszen minden éjjel itt pihenjük ki magunkat és töltődünk fel energiával. És persze a hálószoba leglényegesebb bútora.