Egyszerűség

Egyszerűen vásárolhat bútort interneten keresztül.

thumb_up

Bárhol elérhető

Vásároljon bútorokat a bolt felesleges felkeresése nélkül. Elég párszor kattintani.

credit_card

Több fizetési mód

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

Bútorszerelvény Webáruház - Bútorkellékek és Vasalatok

A bútorszerelvény webáruház igen széles kínálattal rendelkezik. A bútorkellékek és vasalatok, mind olyan bútor kiegészítő, amely segíti a mindennapi tevékenységünket. Szereljük fel bútorunkat minőségi és ár-érték arányban kiváló bútorkiegészítővel.

Blum TANDEMBOX Antaro fiókok

A Tandembox Antaro duplafalú fém kávás fiókvasalat, mely teljes kihúzású sínen, halkan és finoman gördül. Hosszú élettartam, könnyű szerelés! A fiók beépített BLUMOTION fékkel csillapított, így nem lehet hangosan becsapni! Gyönyörű design, többféle m

Blumújdonságok - Blum - Konyhai fémrács? Fiókrendszer ...

Blumújdonságok, Blum, Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz, ami az egyedi bútorkészítéshez kell. Gyere és nézd meg kínálatunkat! Blum újdonságok - Blum - Konyhai fémrács?

Blum - erfa.hu

Blum A bútoripari vasalatok patinás ausztriai székhelyű gyártójától, a Blum palettáról különböző kivetőpántok, kivetőpántrendszerek, felnyíló vasalatok, fiókvasalatok, vezetősínek állnak raktárról partnereink rendelkezésére.

Lapp-Fa Főoldal

Blum Bútor Kiegészítők És Szerevények Konyhai mosogatók és hulladékgyűjtők Led Profilok, Led Szalagok Munkalap szerelvények Ragasztók Reisser Csavarok- És Kiegészítők Tiplik És Fúrók Vízvetők És Tartozékai ...

Hulladékgyűjtők - Konyhai kiegészítők - Konyhai fémrács ...

Hulladékgyűjtők, Konyhai kiegészítők, Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz, ami az egyedi bútorkészítéshez kell. Gyere és nézd meg kínálatunkat!

Konyhai kiegészítők - Konyhai vasalatok és kiegészítők ...

Konyhai kiegészítők, Konyhai vasalatok és kiegészítők, Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet. Fióksínek, fogantyúk, gardrób program, konyhai vasalatok, kilincsek.

SABLONOK | BLUM | Bútorszerelvények és Bútor kiegészítők ...

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.

Főoldal - erfa.hu

Blum OrgaLine konyhai kiegészítők Az ORGA-LINE konyhai segítők megkönnyítik a napi munkafolyamatokat, és gondoskodnak a rendről. A fűszertartóval, fóliavágóval és tányértartóval minden ott esik kézre, ahol használni kell.

Blum Clip top szögbenálló kivetőpántok - bútor szerelvény ...

A Blum Clip top szögbenálló kivetőpántok sarok szekrényekhez ajánlott bútor kiegészítők, speciális bútorfelszerelések. Ezek a rázáró kivetőpántok csillapítással, integrált tompító hatással is rendelkeznek, melynek köszönhetően a szekrény egyes elemei